torsdag 4. juni 2009

En ny hobby har sett dagens lys hos meg:HAKKING

Som at jeg ikke har nok hobbyer og andre ting å gjøre ~har jeg startet med en ny hobby:HAKKING!

Man bruker en lang heklekrok og "hakker" fram og tilbake,og får et nydelig mønster.

Det blir antageligvis en haug med grytekluter og brikker. Gryteklutene blir doble med heklekant rundt..men så langt har jeg ikke kommet..men bilder kommer..7 kommentarer:

 1. Dette må jeg lære meg. Ser ut som noe jeg kan få skikkelig dilla på. Takk for hyggelig innlegg. Blomsten har jeg ikke anelse om hva heter, var plantet da vi flyttet inn.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Stilig! Alltid spennende med nye hobbyer!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Hehe jeg tenkte først hakking som i hagen. Litt sånn multching følelse ;) Det demrer nå at jeg har hørt om hakking før en gang. Det ser jo fantastisk fint ut det du har gjort hvertfall. En blir så tilfreds når en ser en javnt mønster som er fint laget. Litt psykt kanskje, men dog (at jeg blir tilfreds, ikke at hakking er psykt... ;) )

  SvarSlett
 4. Hei!
  Havnet tilfeldig innom bloggen din i kveld... masse nydelige bilder... og flotte blomster.. fann noen å sette på ønskelisten etter å ha sett her :-)
  Hilsen anne marie

  SvarSlett
 5. Hei Hanne!

  Moren min hakket et pledd til meg for mange år siden. Det pleddet er godt å ha på kjølige dager. Det var hun som lærte meg å hakke, og jeg har fremdeles arbeider liggende halvferdige på loftet. Kanskje på tide å ta dem fram igjen!
  Fint å følge bloggen din!

  SvarSlett
 6. Hakking må jeg lære meg. Hekkling går fortere enn strikking, så da kan jeg også få laga noe:) Mange fine bilder Hanne. Du er flink!

  Hilsen Eirin

  SvarSlett
 7. stilig! dette var noe nytt for min del:) spennende!

  SvarSlett

Her kan du si det du har på hjertet:

Related Posts with Thumbnails