tirsdag 19. mai 2009

Er det vår eller sommer..?


Mai i nord-norge har vel aldri vært bedre enn nå? Det er ihvertfall et nydelig vær,med temperaturer over normalen vil jeg si. I dag er det mandag og drivhusdag med hagelaget, det ble for det meste vanning..lite å prikle for tiden. Rett etter det hadde vi hagekveld i hagelaget..informasjon om turer vi skal på og andre arrangement. Loddsalg hadde vi også, utrolig hvor mange premier(planter) det var i dag!! Tror ikke jeg overdriver så mye om det var 40 av dem :)


Jeg vant 3, og er storfornøyd!! Kommer tilbake til hva det var,for nå husker jeg ikke hva det var..en gul anemone og en prydgress-sak...

Mamma kom fra en kort tur i Nice,og hadde med bygave! Et morsomt "hefte" med 5 forskjellige frøsorter..i runde stoffbiter..på fransk står det at det er: Ancolie ~Lobelie ~Mimulus ~Pensee og Tabac à fleur..


Hun hadde også med et Kamelia-frø,det er nå lagt i vann og skal i jorda om en dag eller to..Fikk en nydelig liten engel av søsteren min,som også var med til Nice..takk :)3 kommentarer:

 1. Så spennende med frø fra utlandet!

  SvarSlett
 2. Åh! Så spennende med frø!!! Super gave!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Ikke sant?! Det er litt ekstra syns jeg,å ha frø fra et annet land..innbiller meg at det er mer stas det! Men det er sikkert omtrent samme frø man får kjøpt her hjemme... men jeg later som at det er skikkelig spesielt! :)

  SvarSlett

Her kan du si det du har på hjertet:

Related Posts with Thumbnails